Вечерва во 20 часот во галеријата „КО-РА“ во Домот на културата „Кочо Рацин“ во Скопје се отвора изложба на проекти на студентите по архитектура на Универзитетот МИТ- Скопје.На изложбата може да се погледнат студентски дела на различни архитектонски теми и проблематики изработени од студентите на додопломски и постдипломски студии на факултетот за архитектура при МИТ