ДизајнИнтервју
April 18, 2016

Тамара Забазноска: Со „Skopje Secret Stories“ сакам да ја вратам љубовта кон Скопје на луѓето

„Skopje Secret Stories“, креативни илустрации на архитектката Тамара Забазноска за Скопје
Read More