АрхитектураКултурен Објект
September 15, 2016

Скулптурална инсталација од илјадници скалила со панорамски поглед на Менхетн

Британскиот архитект Томас Хедервик го претстави својот нов проект, објектот „Vessel“, кој ќе биде дел…
Read More