АрхитектураОбразовен Објект
September 14, 2016

„National Technical Library“, инспиративна студентска библиотека во Прага

Барањето современи архитектонски зданија во Прага не е лесна работа. Градот воодушевува со својата стара…
Read More
АрхитектураОбразовен Објект
September 5, 2016

„MVRDV“ проектираа нов интересен рекреативен и културен центар во Копенхаген

Ако баравте нова причина да го посетите Копенхаген запознајте го новиот културно-забавен центар „KuBe“. Дизајниран…
Read More