АрхитектураСтанбен Објект
February 27, 2017

Несекојдневен дом и архитектонско студио во стара фабрика за цемент во Барселона

Шпанскиот архитект Рикардо Бофил живее и твори стара фабрика во близина на Барселона со целосно…
Read More
АрхитектураСтанбен Објект
September 9, 2016

„VIΛ Courtscraper“, нов облакодер на Бјарке Ингелс во Њујорк

На хоризонтот на Менхетн блесна новото здание на архитектонскиот вундеркинд Бјарке Ингелс. „VIΛ Courtscraper“, новиот…
Read More