ДизајнИндустриски Дизајн
April 26, 2017

Срце кое безбедно го чува велосипедот

Држачот за  велосипеди „Heart“ верно ја отсликува љубовта на сопственикот кон неговиот велосипед. Современиот држач…
Read More
ДизајнИндустриски Дизајн
November 22, 2016

Конкурс за дизајн на дрвено столче

Македонската компанија за производство на мебел „Дик Фагус“ нуди можност за поголема промоција на младите…
Read More
ДизајнИндустриски Дизајн
September 15, 2016

Практична масичка за уредно чување на телефонските и компјутерски кабли

Дизајнерот Лука Ничето креираше едноставна мала маса како ефективно решение за проблемот со растурените кабли.…
Read More
ДизајнИндустриски Дизајн
September 5, 2016

„Avila“, креативен детски мебел со форми инспирирани од домашните миленици и животни

Детско биро како пријателска кравичка, столче кое потсетува на разиграно куче и мала количка-кофчеже во…
Read More
ДизајнИндустриски Дизајн
August 31, 2016

Интересно столче од бетон и метал

На мало топло сонце потсетува необичното столче-фотелја „Reo chair“, дизајнирано од дизајн и архитектонското студио…
Read More