ДизајнНаправи Сам
February 7, 2017

Направи сам – Изненадете ги најблиските со декоративно слатко задоволство

  Изработено од Наталија Милорадовска
Read More
Направи Сам
September 3, 2016

Када во боја за освежување на бањата

Кадите во боја стануваат популарен тренд при уредувањето на просторот. Тие внесуваат свежина, креативност и…
Read More
Направи Сам
February 25, 2016

Направи сам бетонска клуб-маса

Индустрискиот стил на уредување во ентериерите, суровите завршници и едноставните форми на мебелот се актуелни…
Read More