ЕнтериериКафе Бар
March 3, 2017

„Copper Head“ , уникатна пивница со индустриски дизајн

Пивницата „Copper Head“ во Украина потсетува на прошетка низ мала мистична фабрика. Ентериерот на овој…
Read More
ЕнтериериКафе БарКомерцијални
January 11, 2017

„Otto e mezzo“, бар во индустриски стил покрај шеталиштето во Солун

Една работа на која најчесто и се воодушевуваат посетителите на Солун се беспрекорно уредените кафулиња…
Read More
ЕнтериериКафе Бар
July 21, 2016

„Bar Botanique“, бар со егзотичен ентериер во возбудливиот Амстердам

Амстердам има своја тропска оаза, а нејзиното име е „Bar Botanique“. Ентериерот на овој бар,…
Read More