ДругоЕнтериери
September 1, 2016

Книжарница во Кина уредена како мал град со различни урбани квартови

Кинеското архитектонско студио „XL-muse“ дизајнираше креативна книжарница изведена како мал урбан град од книги. Подот…
Read More