ЕнтериериКанцеларии
February 10, 2017

Игрив coworking простор во фабрика за опиум во Шангај

Забавна атмосфера и шаренило од бои и идеи доминира во новиот работен прост на coworking канцелариите „WeWork“…
Read More
ЕнтериериКанцеларииОтворен Тип
January 17, 2017

Модерни канцеларии во стар индустриски простор во Лос Анџелес

Архитектонското студио „JFAK“ преуреди стар индустриски магацин во современи канцеларии и заеднички работен простор за…
Read More
КанцеларииОтворен Тип
January 11, 2017

Забавен „coworking“ простор во Мадрид уреден со ИКЕА мебел

Работниот простор „Utopic_us“ е можеби најнеконвенционалниот и најчудниот „coworking“ простор кој ќе го видите. Игрив,…
Read More
ЕнтериериКанцеларии
November 21, 2016

Современи канцеларии од стара фабрика

Новиот „coworking“ простор на „Kolektifhouse“ во Истанбул е интересна комбинација на формална и лежерна канцеларија.…
Read More