ДругоЕнтериери
September 1, 2016

Книжарница во Кина уредена како мал град со различни урбани квартови

Кинеското архитектонско студио „XL-muse“ дизајнираше креативна книжарница изведена како мал урбан град од книги. Подот…
Read More
Хотел
August 31, 2016

„Valencia Lounge Hostel“, дизајнерски рај во срцето на Валенсија

Пријатна експлозија од топли бои, сончева атмосфера и креативен удобен мебел се чита во ентериерот…
Read More
ЕнтериериКафе Бар
July 21, 2016

„Bar Botanique“, бар со егзотичен ентериер во возбудливиот Амстердам

Амстердам има своја тропска оаза, а нејзиното име е „Bar Botanique“. Ентериерот на овој бар,…
Read More