АрхитектураПриватен Објект
September 13, 2016

Интересна 3D-печатена куќарка во Амстердам

Играјќи си со можностите на тридимензионалното печатење, архитектонското студио „DUS Architects“ изведе цела современа 3D-испечатена…
Read More