Uncategorized
May 18, 2018

Студентски конкурс за идејно решение за киното на Железничка зграда

Конкурс на здруженијата на граѓани Локомотива и Факултет за работи што не се учат за…
Read More
Uncategorized
May 9, 2018

„Скопските вертикали“, архитектонско патување низ модерните високоградби на Скопје

Архитектонска изложба која ги документира модерните висококатници во Скопје во периодот од 50-тите до 80-тите…
Read More