Прикачи

Design.mk работи во насока на откривање и негување на свежите и иновативни дизајнерски и архитектонски идеи. Можете да ни ги испратите вашите проекти за да бидат презентирани пред читателската јавност, како и за да си отворите пат за идни проекти и соработки со големите компании што бараат креативци од ваш калибар.

При прикачувањето на проектот, испратете ни информации за вас, краток текст со објаснување за проектот и слики со добра резолуција (ве молиме сликите да бидат со барем 1000 pixels ширина) во zip форма. Архитектите слободно може да ни испратат и технички цртежи, планови и рендери за подобра и подетална презентација. Доколку имате дополнителни прашања пишете ни на info@design.mk.

Ве молиме испратените проекти и содржина да се целосно ваши, односно да ги имате сите авторски права над нив. Ве молиме да наведете доколку сакате да бидат потенцирани авторските права на фотографот на вашите слики. Со испраќањето на проектот ни дозволувате да ја објавиме содржината и сликите целосно на нашата страница.

Design.mk не објавува содржини што се навредливи, вулгарни, нелегални, неточни. Поради тоа, Ве молиме да не ни испраќате такви содржини.

Вие сносите целосна одговорност за испратените содржини.

Со испраќање проект кај нас значи дека се согласувате со овие услови.

Ви благодариме за довербата и за испраќањето проект за објава на Design.mk.

[contact-form-7 id="693" title="Upload"]

Најпосетувани

Настани

Прегледај ги сите настани

Проекти

Прегледај ги сите проекти

Хаштаг

Ентериер Италија Париз Скопје Франција апартман архитектура декор дизајн дом дрво индустриски дизајн индустриски стил инсталација канцеларии кафуле комерцијален ентериер кујна куќа мебел моден дизајн направи сам обнова осветлување приватна куќа реновирање ресторан студентски проекти уредување хотел